Az ózon elpusztíthatja az új koronavírust. Egy thai kutatás azt vizsgálja, hogy milyen hatékonysággal vethető be az ózonos fertőtlenítés az új típusú koronavírus (COVID-19) ellen.

Olvasson tovább

A riasztást követően a talpig védőfelszerelésben várakozó mentős azonnal elindul a beteghez és ha a háziorvos is úgy rendeli, kórházba szállítja az adott személyt. A mentőautót minden szállítás után ózongenerátorral fertőtlenítik.

Olvasson tovább

“Mától ózonos fertőtlenítést tesztelünk autóbuszainknál. A technológia sikerrel veszi fel a harcot a levegőben és a felületeken megtapadó vírusok, baktériumok és gombák ellen.

Olvasson tovább

A Pihentesd a dokit! program célja, hogy pihenési és megszállási lehetőséget nyújtson az egészségügyben dolgozóknak karitatív módon.

Olvasson tovább

“A koronavírus halálos ellensége az ózongenerátor - de vigyázni kell vele” Virológusokat és mentősöket is kérdezett a HVG csapata az ózon koronavírus elleni hatékonyságáról.

Olvasson tovább

Valódi érdekességre bukkantunk a Huszadik Század oldalán, ahol egy 1922 márciusi cikk taglalja az ózon ipari használatát.

Olvasson tovább

A Mezőlap.hu szakemberei szerint kevés bosszantóbb jelenség van az agráriparban, mint mikor a hosszú időn keresztül befektetett energia és tőke kárba vész a vírusok, baktériumok, penész, élősködők vagy más kártevők okán.

Olvasson tovább

A TV2 Életmódi Magazin c. műsorában készült riportunkban kifejtettük, hogy: - milyen problémákat képes megoldani - mikor és hol érdemes bevetni - és, hogy alapvetően mi is az ózonos fertőtlenítés, szagtalanítás.

Olvasson tovább

Árak

Helyiségek

30 m2-ig

14.900 Ft

Helyiségek

60 m2-ig

21.900 Ft

Helyiségek

100 m2-ig

29.900 Ft

Helyiségek

150 m2-ig

41.900 Ft

Helyiségek

200 m2-ig

51.900 Ft

Helyiségek

200 m2 felett

Kérjen egyedi ajánlatot!

Gépjármű, hajó, lakókocsi

 

7.000 Ft-tól

A megjelenített árak 3,00 méter vagy kisebb belmagasságú helyiségekre vonatkoznak.

Kezelések időtartama minimum 30 perc.

Az árak emelkedhetnek nagyobb belmagasság esetén, illetve ha a fertőtlenítendő terület és probléma jellege a szokásosnál hosszabb kezelési időt igényel.

Szolgáltatásunk rendszeres igénybe vétele esetén további kedvezményt biztosítunk!

Partnereink