Lakóingatlanok

A megfelelő higiéniai környezet elengedhetetlen a lakásunkban, azonban megnehezítheti az otthon töltött időt, ha járvány okozta fertőzés, vagy allergia üti fel a fejét a családunkban. Az ózonos fertőtlenítés 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat, vírusokat valamint célszerű, ha dohányfüstöt, vagy más kellemetlen szagot kívánunk eltüntetni a helyiségekből. Különösen javasolt légúti, vagy más megbetegedés, fertőzés vagy lábadozás esetén. Az ózon erejével a lakásban és textilekben megtapadt poratkák is elpusztíthatók, így kitűnő megoldás az allergiával élőknek arra, hogy újra fellélegezhessenek az otthonukban.

Gépjármű, lakókocsi, hajó

Ahogy különböző helyiségek esetében, úgy járműveinkben is fontos a megfelelő higiénia. A gépjárművek klímája, szellőzőrendszere ideális búvóhelyet biztosít a különböző penész és gombafajták számára. A nem tisztított szellőzőrendszer használata során, a megtelepedett penész spórái az utastérbe jutva komoly egészségügyi problémákat okozhatnak a járműben utazók számára. A ózonos kezelés során nem csak a szellőzőrendszert, de a teljes utasteret is hatékonyan fertőtlenítjük. Az eljárás további előnye, hogy azonnal, és végérvényesen megszünteti a kellemetlen szagokat, így még a dohányfüstnek huzamosabb ideig kitett autók is újra friss illatúak lehetnek. Az ózon, gáz halmazállapotából adódóan átjárja a gépjármű teljes belső terét eljutva még a legeldugottabb részekre is, ezzel esélyt sem hagyva a kórokozók számára. Kezelés után a jármű azonnal használható.

Higiéniai vizsgálat

A mai modern technológiának, valamint a pontos mérőeszközöknek köszönhetően könnyen megállapítható a mikroorganizmusok mennyisége egy adott felületen. Higiéniai gyorstesztünkkel egyszerűen, objektíven és rapid módon mérhetjük a fertőtlenítés hatékonyságát. Munkatársunk a fertőtlenítő eljárás előtt, majd annak befejezése után mintát vesz az adott felület(ek)ről, melynek eredményét a két mérés közti különbség adja.

Árak

Helyiségek

40 m2-ig

14.900 Ft

Helyiségek

70 m2-ig

21.900 Ft

Helyiségek

100 m2-ig

29.900 Ft

Helyiségek

150 m2-ig

41.900 Ft

Helyiségek

200 m2-ig

51.900 Ft

Helyiségek

200 m2 felett

Kérjen egyedi ajánlatot!

Gépjármű, hajó, lakókocsi

 

7.000 Ft-tól

 

Higiéniai vizsgálat

5.000 Ft/alkalom

A megjelenített árak 3,00 méter vagy kisebb belmagasságú helyiségekre vonatkoznak.

Kezelések időtartama minimum 30 perc.

Az árak emelkedhetnek nagyobb belmagasság esetén, illetve ha a fertőtlenítendő terület és probléma jellege a szokásosnál hosszabb kezelési időt igényel.

Szolgáltatásunk rendszeres igénybe vétele esetén további kedvezményt biztosítunk!

Partnereink